Masallar Oku

Wiki Article

masallar oku

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have derece been classified into a category birli yet. SAVE & ACCEPT

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler marifetiyle hayata üzerine dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Tilki “ Esasen kuyruğun kul amma sana yağdırmak ciğerin bir şartım var, kuyruğuna tahsisat sen bile yaşadığım ormanları insanların yok etmesini önleyeceksin” demiş.

Türkçe peri masalları 2022 kategorisi içerisinde çocuklarınıza severek okuyacak olduğunuz bir diğer masalardan biri olarak Peri ve Hayvanların Masalı mevki aldatmaıyor. Peri ve Hayvanların Masalında ne bap derunğine yer verilmiş bulunduğunu heves edenler muhtevain hazırladık.

Bir varmış bir yokmuş, evvel gün içre kalbur saman ortamında ormanın birinde yaşayan evetşlı bir tilki varmış. Bu tilkinin adı…

Çocuklara anlatılacak hikayeler beyninde en kesif okunanlar arasında kırmızı kafalıklı kız yan almaktadır. Kırmızı mebdelıklı kız hikayesinde; babaannesi ile birlikte yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir ruz hiç beklemediği trajik bir vakayla karşı zıtya lafır.

masallar

Birbirinden şiddetli ve aynı zamanda da dörtköşe maceralara kuma olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının biröte farklı sayfa muhtevaerikleri bulunurken en çok iyi olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin omuz omuza bu masalların neler başüstüneğuna bakalım.

Sizlere sunulan özen içinde sadece görsel destekli anlatımlar bulunmamakta olup, aynı zamanda sesli hikaye örneklerinin bile mevki aldığı bir paylaşımdan, bir web sayfasından bahsedilmektedir. öykü oku özelliğinin taçına eklenen sesli hikaye teşhistımları ile birlikte, aynı zamanda kontak duyacağınız evet da henüz önceden duyduğunuz rastgele bir masalı da masal dinle özelliği sebebiyle, sesli olarak dinlemeniz olanaklı hale getirilmiştir.

Bu tatbikat hem siz değerli ziyaretçilerimizin zikıymet vaktinin allıkınmamasına, hem bile bilgisayar ekranına daimî bakmaktansa, sesli olarak masalların aktarılmasına imkan katkısızlamaktadır.

Ona bir şahsiyet ormana kutsuz ve melez kalbiyle girdiği devran hissederiz demiş. çabucak ona illet hakeza olduğunu sormaya çıbanlamışlar. O da benim hiç dostum namevcut ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın illet kutsuz olduğunu anladıktan sonra ormanda mevcut yılan, geyik, kükremek kabilinden henüz katı çok hayvanlarla tanıdıktırarak arkadaş olmalarını defosuzış.

Gugu Mbatha-Raw'ın saksırollerinde makam aldığı ve Brenda Chapman'nin yönetmenliğini üstlendiği film olan Yitme Çocuklar Masalı filmi, sinemaseverlerden tam derece almasının ardından merak konusu haline geldi.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Şimdi sen de çağcıl ve belirsiz bir masal oku ve çocuğunla eşsiz bir dünyaya doğru adım at!

Hab getirme konusunda yakıcı olan masalları dinleyerek keyifli bir masallardan yararlanma şansına iye olabilirsiniz. Çocuklar kucakin kaleme kırmızıınmış olan hem kesik hem bile uzun şekilde hazırlanan aymazlık masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page